26 Şubat 2014 Çarşamba

Nina Ricci - Nina

Herkese Merhaba!

Yıllardır asla vazgeçemediğim bazen yeter başka parfüm kullanıcam diyip başka parfüm alıp ama yine de o elimin sürekli gittiği parfümüm hakkında bir yazı yazacağım bugün. Belki de yıllardır kozmetiğe dair tek vazgeçemediğm şey Nina Ricci Nina'dır. İlk olarak sevimli elma şeklindeki pembe şişesine vuruldum sanırım bu parfümün.



Kokusuyla bana pamuk şekeri hatırlatan bu parfümün üst notalarında caipirinha misket limonu ve calabria limonu, orta notalarında aşk elması, pralin ve şakayık, alt notalarında ise beyaz sedir, elma ağacı ve misk bulunuyor. İlk başta turunçgil ile karışmış bir karamel kokusu aldığımız bu parfümde sonradan elma ve sedir kokularını hissediyoruz.


Bu arada derslerim yüzünden gündüzleri fotoğraf çekimi yapamıyorum akşam çekim yaptığımda da ışık çok iyi olmadığından ne yazık ki renkler net yansımadı bunun için sizden çok özür diliyorum bu sorun için en kısa zamanda bir çözüm bulacağım. Son olarak eğer siz de şeker kokulu parfümleri seviyorsanız Nina Ricci Nina'ya bir şans vermelisiniz bence.

Nina Ricci Nina'yı seçkin parfümerilerden 80ml'lik olanını yaklaşık olarak 220TL'ye 50ml'lik olanını yaklaşık olarak 185TL'ye satın alabilirsiniz.

¿Sizin vazgeçemediğiniz bir parfümünüz var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder